Phenianul a decis sa permita cetatenilor straini care intra in Coreea de Nord sa-si pastreze telefoanele mobile, fara ca acestea sa mai fie confiscate.

La cateva zile de la vizita lui Eric Schmidt, presedintele Google, in Coreea de Nord, Phenianul a anuntat ca turistii straini pot sa-si aduca telefoanele mobile cu ei. Pana acum, intrarea in Coreea de Nord cu un telefon mobil era strict interzisa iar orice aparat depistat era confiscat.

Insa, in ciuda schimbarilor, cetatenii straini nu pot folosi telefoanele pe teritoriul statuui din cauza faptului ca nu se pot conecta la reteua de telefonie mobila din Coreea de Nord, KoryoLink, si nici nu pot cumpara cartele SIM pe care sa le foloseasca, scrie adevarul.ro.

Potrivit agentiei de stiri Xinhua, strainii pot cumpara, cu 50 de euro, o cartela SIM cu care pot efectua apeluri pe durata vizitei lor in Coreea de Nord.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.