Printre tarile cu cetateni retinuti ostatici in evenimentele din Algeria se afla si Romania, potrivit autoritatilor algeriene.

UPDATE

Armata algeriana a eliberat 600 ostatici algerieni detinuti intr-un complex gazeifer din sudul tarii. Cei 600 de angajati din complexul de la Tiguentourine, la 40 km de In Amenas, au fost transportati de elicopetere ale armatei care survolau zona, scrie HotNews.ro.



Doi americani, trei belgieni, un japonez si un britanic au ramas ostatici dupa interventia Fortelor Aeriene algeriene
, afirma surse citate de agentia mauritana ANI, potrivit realitatea.net.

Informatia a fost dezvaluita de surse islamiste citate de agentia mauritana ANI. Conform informatiilor, sase ostatici straini si opt rapitori au fost ucisi intr-un raid al Fortelor aeriene algeriene care a vizat complexul de gaze In Amenas din Algeria, iar 180 de ostatici, toti algerieni, ar fi scapat.

Romanul nu mai figureaza printre ostatici, potrivit surselor islamiste.

Acesta ori a murit in urma atacului aerian care a ucis 35 de ostatici, or a scapat alaturi de ceilalti 180 de ostatici algerieni si straini care au reusit sa evadeze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.