Soldatii Indiei si ai Pakistanului au avut, sambata, un schimb de focuri la granita regiunii disputate de cele doua state, Kashmir.

Conform BBC News, Pakistanul afirma ca trupele indiene au atacat un post militar din sectorul pakistanez Haji Pir al Kashmirului. In urma acestui atac un soldat a fost ucis, iar altul este ranit, relateaza stirileprotv.ro.

Colonelul Brijesh Pandey, purtator de cuvant al armatei indiene in Kashmir, a declarat pentru Associated Press ca trupele pakistaneze "au inceput sa traga fara motiv" cu arme grele, automate, in directia postului indian. Astfel, o casa a civililor a fost distrusa, a mai adaugat el. "Noi am raspuns la acest atac cu arme mici. Credem ca a fost o incercare a lor de a infiltra militanti", a mai spus colonelul.

Cee doua parti sunt in continuare in conflict si schimburile de focuri de arma nu au incetat. Sectorul Haji Pir Pass se afla la sud de drumul principal din Muzaffarabad, in zona Kashmirului controlata de pakistanezi, pana in Srinagar, zona Kashmirului administrata de indieni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.