Un nou-nascut a disparut, duminica dupa-amiaza, dintr-un spital din Marsilia, unde era tratat de bronsiolita, anchetatorii privilegiind pista familiala, bebelusul fiind luat din familia sa de origine romana la sfarsitul lui octombrie, relateaza Le Figaro, in editia electronica.

Copilul a fost plasat in grija serviciilor sociale, dupa care a fost internat la Timone, in Marsilia. Din octombrie, parintii au cerut de mai multe ori sa le fie incredintat copilul, care le-a fost luat de serviciile sociale din cauza malnutritiei severe.

Potrivit politiei, "niciun element nu sugereaza ca altcineva" ar fi rapit nou-nascutul, pe care nimeni nu l-a vazut in momentul care a fost luat din spital. Anchetatorii, care interogheaza personalul medical, au precizat ca starea de sanatate a bebelusului nu reprezinta un pericol imediat pentru acesta.

Parintii sunt amandoi romani si s-au mutat din tabara in tabara, a precizat o sursa din cadrul politiei, ceea ce ingreuneaza cautarea lor, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.