Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va face istorie in industria de televiziune, atunci cand discursul ei de Craciun, adresat tuturor supusilor britanici, va fi difuzat de posturile britanice de televiziune in format 3D.

Regina Elisabeta a II-a a inregistrat deja acest mesaj de Craciun, vineri, la palatul Buckingham, devenind astfel primul monarh din lume care va aparea intr-un program TV filmat si difuzat cu ajutorul tehnologiei 3D.

Spectatorii vor avea nevoie de un televizor 3D si de o pereche de ochelari speciali pentru a beneficia de toate efectele vizuale incluse in noua tehnologie.

Potrivit presei britanice, regina va vorbi in discursul ei de Craciun despre impactul pozitiv pe care l-au avut asupra poporului britanic Jocurile Olimpice de la Londra si seria de evenimente organizate pentru a marca jubileul ei de diamant, insa nu va mentiona nimic despre sarcina ducesei de Cambridge, anuntata saptamana trecuta, scrie MEDIAFAX.

Regina Elisabeta a II-a a sustinut primul ei discurs de Craciun la radio in 1952 si primul ei discurs la televiziune in anul 1957. Aceasta traditie a inceput in 1932, cand tatal ei, regele George al V-lea, a sustinut un discurs radiofonic, scris de Rudyard Kipling.

Mesajul de Craciun din acest an al suveranei britanice a fost filmat de BSkyB si va fi difuzat de posturile BBC si ITV.

Regina Elisabeta a II-a are deja o sectiune pe YouTube, destinata casei regale britanice, lansata in 2007, dar si propriul cont pe Twitter, lansat in 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.