Presedintele Consiliului italian de Ministri Mario Monti i-a transmis sambata presedintelui Giorgio Napolitano ca intentioneaza sa isi prezinte demisia, a anuntat Palatul Quirinal, sediul presedintiei Republicii, intr-un comunicat, relateaza AFP.

Potrivit MEDIAFAX, Monti "nu considera posibil sa isi continue mandatul si si-a manifestat, ca atare, intentia de a isi prezenta demisia", se arata in comunicat, care apare in urma anuntului lui Silvio Berlusconi de potrivit caruia va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative, la inceputul lui 2013.

Fostul sef al Guvernului italian Silvio Berlusconi a anuntat sambata in mod oficial, la Milanello, in apropiere de Milano, ca va candida in cadrul viitoarelor alegeri legislative din Italia.

"Intru pe scena pentru a castiga", a declarat el pentru cativa jurnalisti italieni, punand capat unui suspans intretinut de cateva saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.