Ambasadorul Serbiei la NATO, Branislav Milinkovici, a murit, miercuri, la Bruxelles intr-un incident tragic, a anuntat Ministrul Afacerilor Externe de la Belgrad, in timp ce presa sarba lanseaza ipoteza unui suicid, relateaza AFP.

"Ambasadorul Serbiei la NATO Branislav Milinkovici a murit tragic la 4 decembrie la Bruxelles", a anuntat ministrul intr-un comunicat, transmite MEDIAFAX.

Potrivit cotidianului Blic, diplomatul s-a sinucis in parcarea aeroportului din Bruxelles, in prezenta unui oficial de rang inalt din cadrul Ministerului sarb al Afacerilor Externe.

Ambasadorul ar fi sarit de pe o platforma a parcarii, o cadere de mai multi metri care i-a fost fatala, a precizat aceeasi sursa.

Motivele acestei actiuni nu sunt cunoscute inca.

Branislav Milinkovici in varsta de 52 de ani era un diplomat de cariera, care a detinut postul de ambasador la Viena pe langa Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE).

Milinkovici era casatorit si avea un copil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.