Dominique Strauss-Kahn si Nafissatou Diallo au ajuns la un acord pe cale amiabila, scrie New York Times.

Dominique Strauss-Kahn si Nafissatou Diallo, camerista care il acuza de agresiune sexuala la New York, au ajuns la un acord financiar, scrie New York Times in editia de joi seara, relateaza MEDIAFAX.

Cotidianul precizeaza, citand persoane care cunosc dosarul, ca cele doua parti urmeaza sa se prezinte saptamana viitoare in fata judecatorului insarcinat cu procedura civila aflata in curs pe rolul unui tribunal din Bronx. Un acord financiar va pune capat acestei proceduri.

Niciunul dintre avocatii lui Diallo sau Strauss-Kahn nu au putut sa fie contactati imediat joi seara. Niciun detaliu asupra sumei acestui acord nu este precizat.

Una dintre persoanele care au stat de vorba cu jurnalisti de la New York Times a precizat ca acordul nu a fost semnat inca.

Diallo a depus plangere in dreptul civil impotriva lui Strauss-Kahn la 8 august 2011, in paralel cu o procedura penala, acuzandu-l ca a agresat-o sexual in apartamentul sau de la Hotelul Sofitel, la 14 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.