Doua rachete au fost lansate, miercuri seara, din sudul Libanului, o zona aflata sub controlul miscarii siite Hezbollah, spre teritoriul israelian, anunta surse din cadrul serviciilor de securitate libaneze.
"Una dintre rachete a cazut pe teritoriul libanez, la frontiera cu Israelul, in timp ce alta a cazut pe teritoriul israelian", a declarat un oficial libanez, sub protectia anonimatului.

Este foarte probabil ca rachetele au fost lansate de militanti din cadrul miscarii siite libaneze Hezbollah, o organizatie sustinuta de Iran si Siria
. Atacul a avut loc la frontiera de nord a Israelului. Incidentul intervine in contextul in care Israelul a ajuns la un acord de incetare a focului cu miscarea islamista palestiniana Hamas, care controleaza Fasia Gaza, teritoriu palestinian situat la frontiera de sud-vest a statului evreu, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.