Contul de Twitter al premierului adjunct israelian Sylvan Shalom a fost piratat miercuri de hackeri pro-palestinieni care au postat mesaje numindu-l pe premierul Benjamin Netanyahu "criminal psihopat", relateaza AFP.

"Eliberati Palestina! Puneti capat ocupatiei! Opriti uciderea palestinienilor, acum!", au postat hackerii pe pagina lui Shalom, transmite MEDIAFAX.

Un alt tweet afirma: "Benjamin Netanyahu este un sionist criminal psihopat". Alte mesaje solicitau un boicot international al produselor israeliene.

Grupul de hackeri "ZCompanyHackingCrew" care a revendicat deja atacuri impotriva site-urilor de Internet ale NATO si ministerului britanic al Apararii, a revendicat piratarea contului de Twitter al premierului adjunct israelian.

"@SilvanShalom ERA contul de Twitter oficial al premierului adjunct al Israelului. Acesta a fost piratat de @Z_H_C_", au transmis militantii miercuri.

"#silvanshalom este cel care a spus acum doua zile ca va arunca in aer #gaza. Sa te vedem acum!", au precizat acestia intr-un alt mesaj.

Contul de Twitter al lui Shalom a ramas inactiv timp de mai multe ore, la fel ca si pagina sa de Facebook care nu era disponibila miercuri dupa-amiaza. Blogul sau personal afisa o inregistrare cu activisti combatanti din trupele israeliene.

Duminica, guvernul israelian a recunoscut ca a fost tinta a 44 milioane de tentative de piratare informatica realizata de militanti pro-palestinieni pentru a protesta fata de ofensiva israeliana lansata impotriva Gaza la 14 noiembrie.

Hackerii din grupul Anonymous au anuntat sambata ca au blocat site-urile de Internet a zeci de organizatii israeliene.

Insa militantii ZCompanyHackingCrew au insistat asupra faptului ca opereaza independent de grupul Anonymous sau de islamistii din miscarea Hamas, aflata la putere in Fasia Gaza.

"Nu suntem Hamas, nu suntem Anonymous", a declarat grupul pe Twitter.

Citeste si:
George Buhnici a dat-o din nou în bară. Mesajul controversat pe...
George Buhnici a dat-o din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.