Viena a inregistrat anul trecut o cifra record in turism, 11,4 milioane de innoptari pe tot parcursul anului.

Miza pe produsele originale si cu traditie

De exemplu, in Viena se produce o cantitate semnificativa de vin, acesta fiind un aspect marcant al metropolei.

In mod traditional, vinul vienez se bea cel mai mult in taverne, motiv pentru care acestea devin o destinatie atragatoare pentru turisti.
Mai mult, vinul vienez se afla in centrul numeroselor evenimente care au loc pe tot parcursul anului si, totodata, este plasat in pozitii cheie in baruri, vinoteci si localuri din oras, scrie Wall-Street.ro.

In acest context, nu sunt putini cei care aleg ca destinatie de vacanta Viena pentru a se bucura de acest produs traditional.

"Este foarte sic sa te plimbi printre viile care inconjoara orasul si sa te bucuri de un pahar de vin", spune viticultorul Fritz Wieninger, unul dintre pionierii noii viticulturi vieneze.

Atentie deosebita asupra produselor care atrag turisti

Beciurile cu o arhitectura impresionata sau tavernele moderne situate in interiorul orasului i-a obligat pe proprietari sa consolideze cladirile vechi cu materiale noi, dar in acelasi timp sa le confere un aspect optic placut.

De exemplu, un iubitor al vinurilor a contruit un beci folosind piatra, beton, sticla si lemn, precum si o taverna moderna, care vine sa contrasteze
placut cladirile vechi, traditionale.

Mai mult, austriecilor le este interzisa constructia de case in zonele viticole.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.