Autoritatile ruse au adus in discutie in ultima perioada problemele de sanatate ale lui Vladimir Putin, in varsta de 60 de ani.

Presedintele rus si-a amanat cinci vizite oficiale in strainatate in mai putin de o luna, inclusiv in Turcia si Pakistan. Kremlinul a facut o singura declaratie ca Putin s-a accidentat in timpul uni antrenament de judo la inceputul lunii septembrie.

Lipsa unor informatii mai detaliate cu privire la anularea sau amanarea vizitelor lui Putin in strainatate face climatul investitional si mai nesigur in contextul in care se inregistreaza un nivel record al iesirilor de capital din Rusia", scrie evz.

“Incertitudinea legata de starea de sanatate a lui Putin nu este buna pentru investitori", sustine Serghei Dergaciov, finantist implicat in gestionarea activelor de 8,5 miliarde de dolari ale Union Investment Privatfonds in Rusia si pietele emergente de la Frankfurt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.