Iata care sunt cei mai cautati oameni din lume si ce recompense se dau pentru cei care dau informatii ce duc la prinderea lor.


Abdul Rahman Yasin
, recompensa: 5 milioane de dolari.
Este cautat pentru: terorism si trafic de arme. A ajutat la confectionarea bombelor folosite pentru atacul terorist din 1993 impotriva World Trade Center.

Saif al-Adel,
recompensa: 5 milioane de dolari.
Este cautat pentru: teorism. Este acuzat pentru atentatul terorist din Africa de Est, de la ambasada Statelor Unite, care a avut loc in 1998.

Isnilon Totoni Hapilon, recompensa: 5 milioane de dolari.
Este cautat pentru: teorism. Este unul dintre liderii organizatiei teroriste filipineze Abu Sayyaf. Are doar 1,68 metri inaltime si 55 de kilograme.

Ali Kushayb, recompensa: 5 milioane de dolari.
Este cautat pentru: crime de razboi. In perioada 2003 - 2004 ar fi comandat mai multe crime si rapiri in Darfur.

Felicien Kabuga, recompensa: 5 milioane de dolari.
Este cautat pentru: fraude bancare și de faptul ca ar fi participat la genocidul din Rwanda, in 1994, in urma caruia au murit peste 800.000 de oameni.

Joaquin Guzman, recompensa: 5 milioane de dolari.
Este cautat pentru: trafic de droguri. Este considerat unul dintre liderii importanti ai cartelului Sinaola, cea mai mare retea de traficanti de droguri din lume.

Dawood Ibrahim, recompensa: 25 milioane de dolari.
Este cautat pentru: crima organizata. Este capul retelei de crima organizata indiana D-Company. I

Ayman Al-Zawahiri
., recompensa: 25 milioane de dolari.
Este cautat pentru: teorism.. Dupa moartea lui Bin Laden, Al-Zawahiri a devenit cel mai cautat om din lume pentru ca a devenit liderul al-Qaeda, scrie evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.