Cum iarna se apropie, multi dintre noi se gandesc unde isi vor petrece zilele libere din aceasta perioada.

Venetia, Italia

Carnavalul de la Venetia, care are loc in luna februarie, este foarte frumos, dar si iesit din comun, reprezentand un eveniment european de interes. Oamenii se costumeaza in tinute atragatoare, cu masti infricosatoare, si reusesc sa aduca la viata istoria plina de culoare a orasului, scrie Wall-Street.ro.

Te poti incadra in atmosfera cu o masca cumparata de pe strada.

Transilvania, Romania

Nu puteti vizita barlogul lui Dracula intr- zi insorita cand miei zburda pe campii, nu? Faceti asa incat sa vizitati castelul intr-o zi cu cer innorat, cand copacii nu mai au frunze si zapada domina tinutul.

De asemenea, Sighisoara si Brasov, aflate la doua ore distanta cu trenul, sunt doua orase medievale superbe, care au diverse conexiuni cu Vlad Tepes, numit in trecut Vlad Dracul.

Andaluzia, Spania

Parti din Andaluzia, comunitate spaniola, sunt situate mai in sud decat costa africana, asa ca te poti astepta aici sa gasesti temparaturi blande in timpul iernii.

Cazarea este ieftina, iar atractiile interesante, precum ansamblul Alhambra sau Catedrala Fecioarei Maria, nu sunt foarte aglomerate.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.