Vezi cateva momente amuzante, reprezentative pentru campania electorala din Statele Unite.

Dezbateri - izvor nesfarsit de glume

Dezbaterile prezidentiale dintre Barack Obama si Mitt Romney a inspirat nenumarati persoane anonime si mai putine anonime sa faca glume pe Internet cu privire la performanta celor doi candidati. Aici intra si dezbaterea dintre cei doi parteneri de campanie, Paul Ryan si Joe Bide. Iata cateva dintre cele mai amuzante mesaje de pe Twitter cu privire la dezbateri:

"Gata, dezbaterea m-a convins. Il votez pe Lincoln"

"Planul meu este sa imbunatatesc economia. Vedeti? Pot sa fiu presedinte"

"Este cea mai lunga reclama pentru pasta de dinti pe care am vazut-o vreodata"

"Paul Ryan pare sa fie genul de invitat de la petrecerea de burlaci care intrece limita cu stripteuza"

"Dezbaterea asta este ca ultimul episod din Lost. Nu-mi dau seama despre ce e vorba, dar banuiesc ca are legatura cu Binele si Raul"

"Mitt Romney Style": "Gangnam Style"

Un hit mondial al cantaretului coreean de muzica pop Psy, si clipul sau "nebun", i-au inspirat pe unii americani, care au lansat un clip dedicat "stilului" lui Mitt Romney: plaja, golf si sauna pentru fostul om de afaceri devenit multimilionar.

Bronco Bamma

O fetita de ani este extrem de suparata pentru ca s-a saturat de campania electorala si de cei doi candidati care se lupta pentru scaunul de la Casa Alba.

Eastwooding

Un discurs foarte disputat al cineastului american, in varsta de 82 de ani, in timpul Conventiei republicane din Florida, in august, cand a sustinut un dialog imaginar in fata unui scaun gol simbolizandu-l pe presedintele Barack Obama.

Acesta a antrenat un raspuns imediat din partea democratilor, care au postat pe Twitter o fotografie cu presedintele asezat pe scaunul prezidential. Acest moment a antrenat postarea de fotografii cu scaune goale pe Twitter, insotite de cuvantul-cheie: Eastwooding.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

Ce cred cei care NU VOTEAZA despre alegeri?

O altfel de dezbatere

Mesajul lui Sammuel L. Jackson: Wake the f**k up!



Joss Whedon il sustine pe Mitt Romney si inevitabila apocalipsa cu Zombie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.