Majoritatea tinerelor cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani doresc sa devina independente financiar, sa aiba o cariera implinita si o viata sexuala satisfacatoare, arata rezultatele unui sondaj realizat de Sky Atlantic HD, in Marea Britanie.

Cu toate acestea, o treime dintre femeile cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani inca locuiesc cu parintii, in opt din zece cazuri acestea ajungand chiar sa imprumute bani de la parinti pentru a-si asigura strictul necesar, in conditiile in care, acelasi raport arata ca veniturile obtinute de majoritatea celor de sex feminin din aceasta categorie de varsta sunt insuficiente.

De asemenea, patru din zece femei intre 20 si 25 de ani recunosc ca nici cariera, nici situatia finanicara sau proiectele pe termen lung nu sunt concrete si satisfacatoare, iar jumatate dintre acelea care au un serviciu stabil marturisesc ca acesta nu are nicio legatura cu pregatirea lor si ca se tem ca, in conditiile in care ar astepta sa se iveasca un post care sa li se potriveasca, nu s-ar putea intretine fara ajutor, scrie MEDIAFAX.

Acelasi studiu a mai evidentiat ca majoritatea femeilor cu varste intre 20 si 25 se declara nemultumite de experientele lor sexuale, 43% dintre paricipantele la sondaj spunand ca, de-a lungul timpului, au facut "greseli in relatii" -43% dintre respondente au numit ca greseala alegerea nepotrivita a unui partener, 40% au spus ca au facut cheltuieli necugetate, alte 38% au marturisit ca au acordat multa incredere unor persoane care nu meritau, in timp ce 26% dintre participantele la studiu au spus ca una dintre cele mai mari greseli facute pana la acea varsta a fost aceea legata de alegerea carierei.

Totodata, cele mai multe dintre tinerele de 20 de ani au marturisit ca au avut relatii care au durat un an sau chiar mai mult.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.