Un cardinal romano-catolic a starnit un scandal la Vatican prezentand un film care atrage atentia asupra pericolului islamizarii Europei.

Peter Turkson, presedintele Consiliului Pontifical pentru Justite si Pace a prezentat un film de sapte minute in care se fac predictii despre viitoarea configuratie religioasa a Europei.

Clipul intitulat “Demografia Musulmana” a fost prezentat in fata a 262 de catolici reuniti recent la Vatican si avertizeaza ca Islamul este in continua expansiune in Europa iar in aproximativ 39 de ani, Franta va deveni o republica islamica pentru ca femeile de aici nasc de patru ori mai multi copii decat cele crestine.

Parerile episcopilor despre film au fost impartite, unii declarandu-se revoltati si spunand ca vor aduce dovezi care vor contrazice concluzia din film in timp ce atlii au fost de acord cu materialul video recunoscand ca acesta vine in sporirea eforturilor de conslidare a catolacismului acolo unde pierde teren, potrivit evz.

Un studiu efectuat de un institut american arata ca in 2010 existau in lume circa 2,8 miliarde de crestini, jumatate dintre acestia catolici, in timp ce musulmanii numarau 1,6 miliarde. Potrivit studiului numarul musulmanilor va creste cu 35% si va ajunge la 2,2 miliarde pana in 2030.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.