Poligonul militar de la Bulboaca este pregatit pentru amplasarea unei baze militare a NATO, potrivit unei publicatii ruse Nezavisimaya Gazeta.

Seful KGB de la Tiraspol, Vladislav Finaghin, a delcarat ca in ultima jumatate de an, Chisinaul si-a intarit activ componenta militara cu ajutorul Statelor Unite si a Romaniei.

Potrivit lui Finanghin, la Chisinau se crede ca de fapt Moscova singura impinge Moldova in bratele NATO, datorita presiunii si santajului la care face uz partea rusa

Poligonul de la Bulboaca este modernizat special pentru NATO, mai declara oficialul.

"Alianta de la guvernare din Republica Moldova vrea sa completeze Constitutia astfel incat sa fie permisa amplasarea de baze militare pe teritoriul tarii. Este evident ca nu e vorba de o baza a Rusiei, caci autoritatile de la Chisinau continua sa insiste asupra evacuarii din Transnistria a trupelor rusesti", sustine seful securitatii de la Tiraspol, scrie adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.