Reprezentantii partidului aflat la putere, Rusia Unita, au obtinut o victorie importanta in urma alegerilor locale de duminica, conform primelor rezultate anuntate de catre Comisia Electorala Centrala rusa.

Aceste rezultate au fost anuntate dupa incheierea scrutinului, la ora locala 20.00 (20.00, ora Romaniei), la Kaliningrad, cel mai vestic teritoriu rus.

In Extremul Orient, unde la aceasta ora au putut fi numarate peste 90% din buletinele de vot, guvernatorul in exercitiu al regiunii Amur, Oleg Kojemiako, membru al Partidului Rusia Unita, a fost ales cu aproape 77% din voturi, scrie MEDIAFAX.

Pe Insula Sahalin, unde au fost alesi membrii Legislativului local, partidul la putere a obtinut 48% din voturi, fiind urmat de Partidul Comunist cu 18%, a anuntat Comisia Electorala.

Partide, reprezentanti ai opozitiei si o organizatie nonguvernamentala (ONG) au denuntat numeroase presupuse fraude in cursul acestor alegeri, care vizau alegerea a cinci dintre cei 83 de guvernatori de regiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.