Obama s-a declarat "foarte mandru" de prestatia lui Joe Biden in cadrul dezbaterii de joi seara, in care s-a confruntat cu coechipierul lui Mitt Romney in tandemul republican, Paul Ryan.

"Vreau sa subliniez ca Joe Biden a fost excelent in aceasta seara", a declarat presedintele la coborarea din avionul Air Force One, la bordul caruia a urmarit dezbaterea televizata.

"Nu pot fi mai mandru de el decat sunt acum, a fost foarte bun. Cred intr-adevar ca dorinta sa de a lucra pentru clasa de mijloc s-a impus. Sunt foarte mandru de el", a adaugat Obama, care se intorcea dintr-o deplasare la Miami (Florida, sud-est), in cadrul campaniei electorale.

Barack Obama a precizat ca a avut o scurta discutie la telefon cu vicepresedintele sau chiar dupa incheierea dezbaterii.
Paul Ryan, considerat victorios in dezbaterea cu Joe Biden - sondaj CNN

Un sondaj realizat de CNN in randul persoanelor care au urmarit dezbaterea de joi seara dintre republicanul Paul Ryan si vicepresedintele democrat Joe Biden arata ca 48% dintre respondenti il considera castigator pe Ryan si 44% pe Biden.

Diferenta dintre cei doi candidati se inscrie in marja de eroare a sondajului, de cinci puncte, scrie MEDIAFAX.

Un sondaj efectuat imediat dupa prima dezbatere prezidentiala arata o victorie mult mai decisiva pentru Mitt Romney. Astfel 67% dintre cei care au urmarit dezbaterea au declarat ca republicanul a castigat disputa televizata, fata de 25% care au declarat ca victoria ii apartine presedintelui Barack Obama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.