Presedintele american Barack Obama si-a invitat sotia, Michelle, sambata, intr-un restaurant din Washington pentru a sarbatori 20 de ani de la casatorie.

Sotii Obama au sarbatorit evenimentul in restaurantul Bourbon Steak, unde au petrecut aproximativ doua ore, sambata seara, dupa care s-au intors la Casa Alba.

Restaurantul ofera preparate pe baza de carne innabusita in unt, precum si hamburgeri giganti cu cartofi prajiti, un meniu destul de diferit de hrana echilibrata, cu fructe si legume, pentru care militeaza Prima Doamna, remarca observatorii, scrie MEDIAFAX.

Cea de-a 20-a aniversare a casatoriei sotilor Obama a fost miercuri, in aceeasi zi in care a avut loc prima dezbatere prezidentiala intre Barack Obama si adversarul sau republican Mitt Romey.

Michelle Obama a marturisit ca faptul de a asista la o dezbatere prezidentiala este "cel mai neplacut mod de a petrece cea de-a 20-a aniversare a casatoriei".

In lipsa unei cine romantice, cei doi soti si-au trimis mesaje de dragoste pe Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.