Producatorul de film Harvey Weinstein, care strange fonduri pentru campania lui Barack Obama, va lansa, cu doua zile inaintea alegerilor prezidentiale americane din 6 noiembrie.

"SEAL Team Six: The Raid on Osama bin Laden", distribuit de Weinstein, va fi difuzat la 4 noiembrie pe postul de televiziune National Geographic, a anuntat acesta din urma, citandu-i pe presedintele sau, Howard Owens, si pe Weinstein, potrivit caruia acest film "le va vorbi tuturor americanilor".

Filmul, regizat de John Stockwell si produs pentru difuzarea pe marile ecrane de Nicholas Chartier, producatorul filmului de Oscar "The Hurt Locker" (Misiuni periculoase), va fi, de asemenea, disponibil pe Netflix.

In clipul de prezentare difuzat vineri, personajele afirma: "Noi vom fi echipa care il va scoate din joc pe Osama" si "presedintele Statelor Unite isi pune in joc presedintia pentru aceasta misiune".

Presedintele Obama a autorizat personal aceasta misiune a comandoului de elita al SEAL care l-a ucis pe liderul retelei teroriste Al-Qaida la 2 mai 2011, in ascunzatoarea acestuia din Abbottabad, Pakistan, potrivit MEDIAFAX.

"Redarea evenimentelor care au avut loc in acea noapte este emotionanta, pentru a nu spune mai mult", afirma Weinstein in comunicat.

"Cred ca publicul va fi la fel de captivat cum am fost eu de la inceput si pana la sfarsit", adauga el. "Sunt foarte mandru ca cetatean american sa joc un rol pentru ca acest episod uimitor al istoriei americane sa poata fi vazut in cat mai multe camine".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.