Mitt Romney a admis ca afirmatiile sale privind mentalitatea de "victima" de care dau dovada 47 la suta din americani care au inflamat campania electorala din SUA, au fost "total gresite".

"Intr-o campanie cu sute, daca nu mii de discursuri si sesiuni de intrebari si raspunsuri, din cand in cand spui lucruri care nu ies asa cum trebuie. In acest caz, am spus ceva ce a fost complet gresit" , a declarat la Fox News candidatul republican la Casa Alba.

In prima faza, Romney afirmase ca formularea sa nu a fost eleganta si a explicat ca a vorbit despre o aritmetica electorala.

Publicarea, in septembrie, de catre site-ul de stanga Mother Jones a unei inregistrari video filmate in secret in luna mai in timpul unei receptii destinate strangerii de fonduri a provocat valva in campania electorala, scrie MEDIAFAX.

In inregistrare, acesta asigura ca "47% (din americani) vor vota pentru presedinte orice se intampla. Exista 47% din oameni care sunt cu el, care depind de administratie, care cred ca sunt victime, care cred ca administratia trebuie sa se ocupe de ei (...) Sunt oameni care nu platesc impozite".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.