Un cutremur cu magnitudinea de 7,1 a fost intregistrat duminica la ora locala 11.31 (19.31, ora Romaniei) in orasul La Vega, in sud-vestul Columbiei, a anuntat Agentia Nationala columbiana de Sismologie.

Cutremurul s-a produs in departamentul Cauca, la o adancime de aproximativ 169 de kilometri, a adaugat purtatorul de cuvant al Agentiei, precizand ca nu dispune imediat de nicio informatie cu privire la eventuale victime sau pagube.

La randul sau, Institutul american de geofizica USGS a anuntat ca a inregistrat un cutremur cu magnitudinea de 7,4, scrie MEDIAFAX.

Seismul, al carui epicentru a fost localizat la aproximativ 20 de kilometri est de orasul La Vega si la aproximativ 236 de kilometri nord-est de Quito, capitala Ecuadorului, la o adancime de aproximativ 150,4 kilometri, s-a produs la ora 16.31 GMT (19.31, ora Romaniei), potrivit USGS.

Nicio alerta de tsunami nu a fost lansata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.