Deputatii australieni au respins proiectul de legalizare a casatoriilor intre persoane de acelasi sex cu o majoritate covarsitoare.

Membrii Camerei Reprezentantilor au respins textul cu 98 de voturi la 42. Acesta a fost primul din cele 4 proiecte legislative introduse in parlament in favoarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex.

Un parlamentar de dreapta, senatorul liberal Cory Bernardi, a demisionat dupa ce a denuntat casatoria intre persoane de acelasi sex drept o cutie a Pandorei care ar putea deschide calea legalizarii poligamiei si zoofiliei.

Daca suntem dispusi sa redefinim casatoria in asa fel incat sa permita ca doua persoane care se iubesc sa se uneasca fara a lua in considerare sexul acestora, care va fi urmatorul pas?", a protestat senatorul liberal Cory Bernardi, care a demisionat dupa ce a denuntat casatoria intre persoane de acelasi sex.

Urmatorul pas este ca trei sau patre persoane care se iubesc sa fie autorizate sa intre intr-o uniune permanenta, cu consimtamantul societatii", a adaugat Bernardi, scrie evz.

Exista chiar si persoane ingrozitoare care cred ca este acceptabil sa ai relatii sexuale cu animale. Acesta va fi un pas urmator?", a mai spus senatorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.