Prim-vicepresedintele PDL, Cristian Preda, a anuntat ca, miercuri 12 septembrie, deputatii europeni vor dezbate situatia politica din Romania.

"Conferinta presedintilor din PE a aprobat solicitarea facuta de PPE ca, miercuri 12 septembrie, in cursul dupa-amiezii, deputatii europeni sa dezbata – in plenul reunit la Strasbourg – situatia politica din Romania, dupa ce asculta pozitiile exprimate de Comisia Europeana si de presedintia Consiliului UE", a anuntat Preda pe blogul sau.

Europarlamentarul a adaugat ca Parlamentul European a decis ca dezbaterea sa nu fie insotita si de o rezolutie.

Preda afirma ca grupurile politice din Parlament vor avea posibilitatea de a-si exprima pozitia referitoare la criza regimului de la Bucuresti.

"Am solicitat sa intervin in dezbatere. Daca voi avea timp de vorbire, voi exprima punctul de vedere al cetatenilor romani care nu sunt complexati de identitatea lor europeana, ci – dimpotriva – o considera o sporire a conditiei lor politice", a mai spus prim-vicepresedintele PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.