Dupa ce grupurile socialiste si populare din Europa au anuntat ca isi vor organiza congresele in Romania, acum a venit randul familiei liberale.

Potrivit comunicatului de presa emis de grupul PNL de la Parlamentul European, Grupul Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa (ALDE) din Parlamentul European se va reuni, la Bucuresti, timp de trei zile, in perioada 15-17 octombrie 2012.

Liderul Grupului ALDE, Guy Verhofstadt, a confirmat ca europarlamentarii liberali europeni se vor deplasa in Romania, peste o luna, pentru a-i sustine pe liberalii romani si pe colegii lor din USL in campania electorala pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Sefa Delegatiei PNL in Parlamentul European, Norica Nicolai, a obtinut sprijinul ferm al colegilor sai europeni in lupta pentru democratia din Romania. Norica Nicolai a prezentat pe larg situatia politica de la Bucuresti afirmand: "Ceea ce s-a intamplat in Romania este o lectie despre derapajele totalitare din Europa, care sunt acceptate sau criticate, in functie de dimensiunea, puterea economica sau influenta statelor ce practica aceste derapaje".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.