Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama, a incercat marti seara sa recreeze magia, afirmand ca cei patru ani ai la Casa Alba nu l-au schimbat pe Barack Obama si ca acesta merita pentru inca patru ani increderea tarii.

In cadrul primei zile a conventiei democrate de la Charlotte (North Carolina), fara sa ii mentioneze vreodata numele lui Mitt Romney, adversarul republican al sotului sau la alegerile prezidentiale din 6 noiembrie, ea a schitat toate caracteristicile care ii separa pe cei doi barbati.

Zambitoare, imbracata intr-o rochie roz fara maneci si lucioasa, creatia stilistului american Tracy Reese, ea a facut elogiul unui presedinte in cazul caruia valorile au ghidat deciziile din domeniul economic, al educatiei sau sanatatii, un barbat "in care se poate avea incredere".

"El imi aminteste ca schimbarea este dificila, ca schimbarea este lenta si ca nu se produce niciodata imediat. Dar pana la urma vom ajunge la ea, vom ajunge intotdeauna", a declarat ea, scrie MEDIAFAX.

"Am vazut indeaproape ce inseamna sa fii presedinte", a explicat Obama.

"In calitate de presedinte primesti tot felul de sfaturi de la tot felul de oameni dar la final, cand trebuie sa iei o decizie ... tot ceea ce ai pentru a te calauzi sunt propriile valori, propria viziune si experientele din viata ta care te fac ceea ce esti", a adaugat ea.

Obama a amintit despre originile lor modeste, ea fiica unui angajat municipal care suferea de scleroza in placi si a unei secretare, el fiul unei mame singure "care se chinuia sa isi plateasca facturile".

"Barack stie ce inseamna o familie care are greutati". "Barack stie ce este visul american pentru ca el l-a trait", a insistat ea.

"Pentru Barack, succesul nu se masoara in cati bani castigi, ci in diferenta pe care o faci in viata oamenilor", a afirmat ea, povestind despre tatal binevoitor si sotul pe care ea nu voia sa il schimbe functia de presedinte.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Dar "am vazut ca a fi presedinte nu te schimba, ci dezvaluie cine esti", a declarat ea in aplauzele furtunoase ale celor prezenti, afirmand ca isi iubeste sotul "si mai mult decat in urma cu patru ani, si chiar si mai mult decat in urma cu 23 de ani".

"Trebuie sa ne unim inca o data si sa ne ridicam pentru omul in care putem avea incredere ca va face aceasta tara sa avanseze"
, a insistat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.