Ranirea tuturor celor noua persoane in urma atacului armat de vineri in fata Empire State Building a fost cauzata de gloante trase de catre politisti.

Ofiterii au tras de 16 ori asupra unui fost designer vestimentar concediat recent omorandu-l, dupa ce acesta si-a impuscat in cap fostul sef si s-a angajat intr-un schimb de focuri cu politia, au anuntat autoritatile.

Politia a anuntat o investigatie in curs, dupa ce unul dintre ofiterii implicati in incident a tras de noua ori, iar celalalt de sapte ori. Trei persoane au fost ranite prin impuscare, in timp ce alte sase au fost lovite de fragmente, scrie MEDIAFAX.

Atacatorul, care a servit in cadrul Pazei de Coasta americane la inceputul anilor '70, mai avea doua gloante in pistolul de calibrul .45 utilizat in cursul atacului. Pistolul are o magazie de opt gloante, a precizat Kelly.

Atacul a avut loc vineri dimineata, in timp ce turistii incepeau sa se aseze la coada pentru a urca pe faimosul zgarie-nori din New York, intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Manhattan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.