Pentru a cincea oara in ultimii sase ani, Angela Merkel este cea mai puternica femeie din lume in viziunea celor de la Forbes. 

Conform stirileprotv.ro, Angela Merkel merita pozitia ocupata datorita faptului ca, de aproape doi ani, cancelarul german lupta pentru supravietuirea zonei euro.

Pozitia secunda este ocupata de Hillary Clinton, secretarul de stat al SUA. Americanca a anuntat ca, la finalul acestui an, se va retrage din viata publica.

Presedintele Braziliei, Dilma Roussef, completeaza podiumului. Roussef este prima femeie din istoria statului sud-american care a reusit performanta de a deveni cel mai puternic om din stat.

Potrivit stirileprotv.ro, locul patru este ocupat de Melinda Gates, sotia fondatorului Microsoft, in timp ce Michelle Obama se situeaza pe pozitia a saptea.

Lady Gaga, ocupanta pozitiei a 14-a este cea mai tanara femeie din acest clasament, in timp ce Regina Elisabeta a II-a, locul 26, se afla la polul opus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.