Somalia este pe punctul de a deveni un centru terorist.

Se stie deja ca gruparea Al-Qaeda rapeste tineri pentru a le spala creierele si a-i transforma in viitori atacatori sinucigasi.

Un interventie militara recenta, care a dus la arestarea a 200 de oameni, a scos la iveala adevarul ingrozitor despre o scoala terorista care scotea atacatori sinucigasi pe banda rulanta.

In aceatsa scoala tinerii - de varste cat mai fragede, unii si de 7 ani – erau indoctrinati cu o versiune extrema a islamului in timp ce erau legati cu lanturi de pat, relateaza kaumudiglobal.com.

Ei erau invatati despre atentatele sinucigase si despre cum vor ajunge in Rai daca se vor sinucide in timpul atacurilor pe care le numeau “opreatiuni de martirizare”.

Cursurile scolii teroriste din Mogadishu erau sustinute de un membru al grupului terorist Al Shabaab.

Acest "profesor" sustinea ca micutii sunt tinuti in lanturi pentru ca au lipsit de la scoala. Foarte multi parinti nu stiau ca fii si fiicele lor se aflau intr-o astfel de scoala.

Grupul terorist Al Shabaab practica sclavia pentru a crea o generatie de copii soldati si atacatori sinucigasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.