Cinci membri ai unui comando care au atacat un post de frontiera dintre Egipt si Israel, omorand 16 graniceri egipteni, au fost ucisi.

"Cadavrele acestor cinci barbati inarmati au fost gasite de catre armata israeliana", a adaugat purtatorul de cuvant fara sa ofere alte precizari.

Barbati inarmati au preluat controlul asupra unui numar de doua vehicule blindate in apropiere de frontiera israeliano-egipteana, dupa care au deschis focul asupra postului de frontiera, a anuntat un oficial din domeniul securitatii egiptene. Erau aproximativ zece persoane, inarmate cu grenade, pusti mitraliera si lansatoare de racheta, potrivit MEDIAFAX.

Un numar de 16 graniceri au fost ucisi, potrivit Ministerului egiptean al Sanatatii.

Atacatorii au reusit, ulterior, sa patrunda pe teritoriul israelian la bordul unuia dintre vehiculele blindate, in apropiere de postul de frontiera de la Karm Abu Salem (Kerem Shalom, in ebraica), dupa care au fost neutralizati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.