Vicepresedintele american Dick Cheney s-a apucat sa apere Administratia Bush, in cadrul unui discurs sustinut in fata American Enterprise Institute din Washington. Nimic special, avand in vedere ca a mai facut acest lucru si pana acum. A vorbit despre necesitatea mentinerii trupelor americane in Irak, i-a criticat pe democratii care pun "bete in roate" Administratiei Bush si si-a sustinut seful. Numai ca discursul a fost transmis in direct de CNN, care, de cateva ori, a plasat pe ecran un "X" care a acoperit fata oficialului american.

Semnul a aparut de fiecare data mai putin de o secunda, determinand un efect subliminal ciudat. Reactia Casei Albe a fost confuza, un oficial declarand pentru "Drudgereport" ca este ingrijorat de incident. "E cineva in Atlanta care incearca sa ne transmita ceva?". Solicitata sa comenteze, conducerea postului de televiziune a anuntat ca a cercetat motivele si a ajuns la concluzia ca "a fost vorba de o defectiune tehnica", exprimandu-si apoi regretele.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.