12 persoane au fost impuscate mortal, vineri, la premiera filmului "The Dark Knight Rises" in Denver, Colorado, in Statele Unite, relateaza Sky News.

Un barbat inarmat ar fi impuscat mortal 12 persoane si ar fi ranit alte 58 la premiera ultimului film din seria Batman. Potrivit politiei, citate de postul american de televiziune, un suspect a fost retinut dar nu se stie daca au mai fost implicate si alte persoane.

Barbatul ar fi deschis focul dupa 30 de minute de la inceputul filmului "The Dark Knight Rises" intr-un cinematograf din Aurora, o suburbie din Denver, si ar fi aruncat o fumigena sau o bomba cu gaze lacrimogene, scrie MEDIAFAX.

"Oamenii din interior ne spun ca au crezut ca totul face parte din film. Ei au auzit niste zgomote despre care au crezut ca sunt pocnitori si deodata au vazut zburand gloante", a declarat pentru Sky News Brenda Stuart, de la postul de radio 850 KOA Radio.

"Ofiterii de politie transporta ranitii la spital cu propriile masini, fara a mai astepta ambulantele", a adaugat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.