International18 Iulie 2012

Lectura de un minut

Acest schimb de focuri se adauga listei de incidente frontaliere survenite in ultimele saptamani in aceeasi zona.

"A avut loc un schimb de focuri de o parte si de alta a frontierei intre Dababiyeh (un sat din nordul Libanului) si Halat (in Siria)", a declarat acest responsabil aflat sub anonimat, fara a preciza daca schimburile de focuri s-au soldat cu victime si fara a specifica originea acestora.

"Zgomotul unei explozii de obuz s-a auzit la Dababiyeh", care se afla la nord de orasul de coasta libanez Tripoli, a adaugat acesta.

"Mai multe case au fost atinse (de schimbul de focuri), inclusiv a mea", a declarat pentru AFP primarul din Dababiyeh, George Abdallah.

Acest incident s-a produs la doar o saptamana dupa ce fortele regimului sirian au lansat obuze spre teritoriul libanez si la noua zile dupa ce schimbul de focuri de la frontiera dintre Liban si Siria s-a soldat cu moartea a doua fetite si ranirea mai multor persoane in nordul Libanului, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
20 de migranti au vrut sa iasa ilegal din Romania
20 de migranti au vrut sa...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.