Doua persoane, inclusiv o adolescenta, au fost ucise, iar alte 19 au fost ranite intr-un schimb de focuri la Toronto, cel mai grav incident de acest fel care a avut vreodata loc in cel mai important oras din Canada.

"Doua persoane au fost ucise intr-un schimb de focuri", in cursul unei petreceri, a anuntat seful politiei Bill Blair intr-un mesaj postat pe Twitter. "Mortii sunt un barbat si o persoana de sex feminin", a precizat el.

Atacul armat a izbucnit in partea de est a orasului, dupa o cearta la un gratar la care participau numeroase persoane.

Persoanele ucise sunt un barbat in varsta de 20 de ani si o adolescenta, potrivit lui Bill Blair.

In cursul petrecerii, la care au fost invitate peste 200 de persoane, mai multi indivizi au fost implicati intr-o altercatie, provocand un schimb de focuri de arma, potrivit sefului politiei. "Este vorba despre cel mai grav incident cu violenta in care sunt utilizate arme de foc" din Toronto, a subliniat el. "Multe persoane nevinovate au fost ranite in aceasta noapte" de luni spre marti, continua Bill Blair, scrie MEDIAFAX.

Politia cauta martori. O persoana a fost arestata de catre fortele de ordine, care se afla, de asemenea, in cautarea a cel putin doua persoane care au deschis focul, potrivit lui Bill Blair.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.