Comisia Europeana asteapta in continuare raspunsul premierului roman la solicitarile sale legate de criza politica care zguduie tara.

Desi Ponta afirmase la sfarsitul saptamanii ca a raspuns in scris aspectelor ridicate de Comisia Europana, contactele dintre Romania si Bruxelles au continuat de-a lungul weekend-ului intr-o maniera intensa.

"Nu am primit la acest moment, formal, scrisoarea finala a autoritatilor romane", a explicat Olivier Bailly, purtator de cuvant, adaugand ca executivul european asteapta "confirmarea angajamentelor scrise ale guvernului".

In cadrul intalnirii de la Bruxelles dintre presedintele Comisiei, Jose Manuel Barroso, si primul ministru roman, "am luat nota de pozitia dl Ponta care s-a angajat sa raspunda de o maniera urgenta". "Nu exista timp de pierdut si aceasta scrisoare trebuie sa ajunga de o maniera urgenta", a insistat Bailly, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.