Aflat in plina campanie electorala, contracandidatul actualului presedinte Barack Obama se lauda ca a adunat o suma-record la ultimele strangeri de fonduri.

Candidatul republican la prezidentialele din SUA, Mitt Romney a adunat circa 106, 1 milioane de dolari. Tabara lui Obama a reusit sa stranga cu patru luni inainte de alegeri in jur de 71 milioane de dolari.

"Fondurile stranse in aceasta luna reprezinta un semn, din partea alegatorilor, ca ei isi doresc o schimbare de directie la Washington", a declarat Spencer Zwick, responsabil de aspectul financiar al campaniei electorale a republicanului, potrivit evz.

Directorul general al comitetului de campanie al lui Obama, Ann Marie Habershaw, a precizat ca pot "castiga si adunand mai putini bani, dar trebuie ca diferenta sa fie mica (...) Nu este o gluma. Daca nu vom putea reduce diferenta, va fi mult mai dificil sa castigam in noiembrie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.