Ministerul roman al Afacerilor Externe a precizat ca, in urma contactarii institutiei omoloage din Franta, Parisul nu a criticat Guvernul de la Bucuresti.
"Declaratia nu reprezinta o luare de pozitie in urma unei autosesizari a MAE francez, ci este un raspuns la o intrebare din partea unui jurnalist. Declaratia are caracter general si, asa cum a fost informat MAE de catre partea franceza, nu contine notele critice la adresa Guvernului de la Bucuresti care i-au fost atribuite la preluarea declaratiei de catre unele agentii de presa", se arata intr-o precizare a MAE citata de realitatea.net.

"In urma acestor contacte a rezultat ca, in cadrul briefingului zilnic de presa al MAE francez, purtatorul de cuvant Bernard Valero a raspuns unei intrebari din partea unui jurnalist privind lipsa de reactie a Parisului fata de evenimentele de la Bucuresti", evidentiaza precizarea mentionata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.