Justitia ucraineana a amanat din nou procesul pentru frauda fiscala al opozantei Iulia Timosenko, care nu s-a putut prezenta la tribunal din motive de sanatate.

Urmatoarea audiere a fost stabilita la 10 iulie, adica cu circa o saptamana dupã finala Euro 2012 (la sfarsitul saptamanii viitoare), co-organizat de Polonia si Ucraina.

Recuperarea Iuliei Timosenko ar putea dura sase luni

Timosenko nu a fost prezenta la audiere, dupa cum a anuntat anterior serviciul peniternciarului ucrainean, care a precizat ca fostul premier a invocat motive de sanatate. Ea este internata in spital pentru o hernie de disc.

Tribunalul a dat curs unei cereri a parchetului, ordonandu-i opozantei sa se supuna unui examen medical in vederea stabilirii capacitatii sale de a participa la proces, scrie MEDIAFAX.

Mii de oameni au iesit in strada la Kiev pentru Iulia Timosenko

Luni dimineata, au fost prezenti la audiere fostul presedinte polonez Aleksander Kwasniewski si irlandezul Pat Cox, fostul presedinte al Parlementului European.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.