Intarirea relatiilor dintre Iran si Egipt va face parte din programul lui Morsi, a anuntat acesta in cadrul unui interviu.

Noul presedinte egiptean, Mohamed Morsi doreste intarirea relatiilor dintre Iran si Egipt, rupte de peste 30 de ani si revizuirea acordurilor cu Israelul.

Mohamed Morsi, castigatorul prezidentialelor din Egipt

Egiptul doreste sa "revizuiasca acordurile de la Camp David" care au stabilit pacea cu Israelul. "Dar toate astea vor fi facute de organele guvernamentale si de cabinet, deoarece nu voi lua nicio decizie singur", a precizat acesta.

"Politica noastra in privinta Israelului va fi bazata pe egalitate deoarece nu le suntem inferiori. Vom discuta despre drepturile palestinienilor deoarece sunt foarte importante", a adaugat Morsi, potrivit HotNews.

Morsi a cerut Armatei sa paraseasca cat mai curand puterea spunand ca respinge declaratia constitutionala care limiteaza prerogativele presedintelui Republicii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.