Mama extremistului de dreapta Anders Breivik a dezvaluit ca era ingrozita de fiul ei inca de pe cand acesta avea patru ani.

Tribunalul din Oslo a mai aflat ca extremistul de dreapta i-a ras mamei sale in fata atunci cand aceasta a incercat sa impun anumite limite. Wenche Breivik, mama extremistului in varsta de 33 de ani, a chemat asistenti sociali care voiau sa il ia pe baiatul tulburat si sa il dea spre infiere, pentru a impiedica o amplificare a problemelor psihologice.

Expertii psihiatri: Breivik sufera de schizofrenie paranoida

De asemenea, Wenche Breivik a fost ingrozita 23 de ani mai tarziu, cand, mutandu-se inapoi in casa ei in 2006, Anders Behring Breivik a vrut sa "se urce peste ea pe sofa" si sa incerce sa o sarute pe fata. "M-am simtit ca la inchisoare cu el. Era inconfortabil de insistent. A inceput sa spuna ca sunt o marxista si o feminista. Din 2010 a devenit cu adevarat ciudat", se arata intr-o declaratie a acesteia catre politie, citita in fata instantei, scrie MEDIAFAX.

Anders Behring Breivik a primit cu o grimasa afirmatiile din fata instantei potrivit carora a inceput sa poarte o masca si sa ii dea farfuriile mamei sale din spatele unei usi, pentru a evita sa fie infectat cu germeni. Cu o saptamana inainte de atacurile pe care le-a comis in Oslo si pe Insula Utoya, pe 22 iulie 2011, el i-a spus mamei sale ca se simte urat si vrea sa isi faca o operatie estetica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.