Cei doi fii ai fostului presedinte egiptean Hosni Mubarak vor fi judecati intr-un nou proces pentru coruptie, care urmeaza sa inceapa la 9 iulie.

Gamal si Alaa Mubarak vor fi judecati de Curtea penala incepand din 9 iulie, alaturi de alte sapte persoane, pentru un caz de coruptie legat de Bursa.

Hosni Mubarak se afla in coma profunda

Presedintele Mubarak a fost condamnat la 2 iunie la inchisoare pe viata, pentru moartea unor manifestanti in timpul revoltei care a dus la inlaturarea sa de la putere in 2011. Reprimarea acestei revolte s-a soldat oficial cu moartea a circa 850 de persoane, scrie MEDIAFAX.

In varsta de 84 de ani, el a fost primul dintre liderii inlaturati de la putere de "primavara araba" care a comparut personal in fata judecatorului.

Cei doi fii ai sai, judecati alaturi de el pentru coruptie, nu au fost condamnati, deoarece faptele care le erau reprosate s-au prescris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.