Printul Charles a declarat ca este foarte bucuros ca a putut face in aceste zile o vizita in Romania si sa aduca astfel si "un mic omagiu" tarii noastre.

"Sunt foarte bucuros ca vizita mea anuala in Romania, de aproape 15 ani cred, a coincis in mod fericit cu aceasta petrecere a ambasadorului de aici in onoarea Zilei de Nastere a Reginei. Desigur, in acest an este in mod deosebit un an special pentru ca sarbatorim Jubileul de Diamant. Sunt foarte incantat ca pot sa fiu aici alaturi de dumneavoastra cu aceasta ocazie", a spus Printul Charles.

De asemenea, el a aratat ca sarbatorirea la Bucuresti a Reginei Elisabeta ofera si ocazia evocarii bunelor relatii intre cele doua tari si popoare.

El a tinut sa exprime aprecierea sa pentru frumusetile Romaniei si valorile sale culturale, potrivit MEDIAFAX.

"Sunt foarte bucuros ca aceasta ne ofera si oportunitatea sa ne amintim despre bunele relatii care unesc tarile noastre. Iar eu stiu foarte bine cat de apropiati suntem pentru ca am fost foarte norocos sa vin in aceasta tara remarcabila de mai multi ani. Am facut cate putin ici si colo. Sper ca am putut aminti romanilor cat de frumoasa aceasta tara este, cat de minunate sunt traditiile, valorile culturale si multe alte aspecte ale acestei tari care sunt atat de importante in Europa de astazi si in lumea de azi. Asa ca sunt bucuros ca am reusit sa prezint si eu acest mic omagiu Romaniei cu aceasta ocazie speciala. Sper sa avem multi ani de apropiere a relatiilor dintre tarile noastre", a spus Printul Charles.

De asemenea, el a tinut sa asigure ca ii va transmite Reginei Elisabeta la intoarcerea la Londra cuvintele frumoase si urarile de bine care i-au fost adresate de catre presedintele Traian Basescu si de catre premierul Victor Ponta, dar nu numai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.