Gruparea islamista somaleza Al-Shabaab a comunicat ca ofera o recompensa de zece camile pentru informatii care ar duce la capturarea si eliminarea presedintelui SUA.

Gruparea somaleza a facut acest anunt in contextul in care Statele Unite ofera milioane de dolari pentru informatii despre sapte membri ai ierarhiei Al-Shabaab.

Intr-o inregistrare audio postata pe site-uri islamiste, Fuad Mohamed Khalaf, considerat de serviciile secrete ca fiind finantatorul Al-Shabaab si pentru capturarea caruia exista o recompensa de cinci milioane de dolari, a declarat: "Oricine ofera informatii care sa conduca la localizarea si capturarea necredinciosului Barack Obama si a sotiei lui Bill Clinton, o femeie cu numele Hillary Clinton, va primi o recompensa. Este vorba de zece camile pentru Barack Obama si de doua camile pentru Hillary Clinton", scrie MEDIAFAX.

Gruparea Harakat al-Shabaab al-Mujahideen (HSM - Miscarea Tinerilor Mujahedini) - cunoscuta in presa sub denumirea Al-Shabaab - este foarte activa in regiuni din sudul Somaliei si este afiliata retelei teroriste Al-Qaida.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.