Aproximativ 200 de broaste testoase de contrabanda au fost gasite ascunse in masina unui ucrainean care incerca sa treaca frontiera cu Polonia.

Cele 197 de reptile au fost descoperite in urma unui control la frontiera dintre cele doua tari realizat de o echipa ucraineano-poloneza, au precizat vamesii intr-un comunicat.

Aceste broaste testoase, infasurate in banda adeziva, erau ascunse in roata de rezerva din portbagajul masinii, potrivit aceleiasi surse.

"Banda adeziva nu numai ca impiedica broastele testoase sa se miste, ci reprezenta si o amenintare pentru viata lor", precizeaza comunicatul.

Reptilele au fost confiscate, subliniaza textul, care nu precizeaza ce soarta le va fi rezervata animalelor. Traficanul risca pana la cinci ani de inchisoare, scrie MEDIAFAX.

Confiscarea de animale exotice de contrabanda are loc in mod periodic in Ucraina. In 2010, vamesii ucraineni au arestat un barbat care incerca sa treaca ilegal frontiera cu Rusia cu 140 de broaste testoase de contrabanda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.