Politia finlandeza urmareste un barbat inarmat dupa un incident produs in orasul sudic Hyvinkaa.

Presupusul autor al atacului a fost arestat sambata dimineata. Purtand o tinuta de camuflaj, el a deschis focul de pe un acoperis din centrul Hyvinkaa, un oras situat la circa 50 de kilometri nord de Helsinki, provocand moartea unei tinere in varsta de 18 ani si ranind alte opt persoane, dintre care doua grav, a precizat politia locala intr-un comunicat, scrie MEDIAFAX.

Ulterior, agentia FNB, citand politia, a anuntat moartea unuia dintre raniti, un barbat in varsta de 18 ani, sambata dimineata la spital, ridicand astfel bilantul victimelor la doi morti si sapte raniti.

Ucigasul, a carui identitate nu a fost comunicata si care nu prezinta antecendente penale potrivit politiei, a fost arestat in apropiere de Hyvinkaa, fara sa opuna rezistenta.

"Atacul a inceput la sambata la ora 01.53 in centrul Hyvinkaa", precizeaza comunicatul politiei, care adauga ca focurile de arma au avut loc in apropierea restaurantului Amarillo, de pe un acoperis.

Suspectul nu dispunea de permis de port-arma, a precizat politia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.