O martora intr-un proces intentat lui Berlusconi a povestit in instanta ca se deghiza in "Barack Obama" la petreceri pentru a-l face pe acesta sa rada.

Inainte de a depune marturie in instanta, Marysthell Garcia Polanco, actrita amatoare considerata de presa italiana dama de companie, le-a spus jurnalistilor ca vor auzi "lucruri frumoase". Femeia a fost citata ca martora in procesul in care Silvio Berlusconi este acuzat de apelarea la serviciile unei prostituate minore, dansatoarea de origine marocana Karima El Mahroug, cunoscuta sub pseudonimul Ruby Rubacuori.

Femeia a povestit ce facea la petrecerile lui Berlusconi. "Pentru a-l face sa rada ma deghizam in judecatoarea Ilda Boccassini, cu hainele de magistrat, in Barack Obama sau in Whitney Houston. Dupa cina mergeam in sala discotecii sau faceam spectacole pentru a-l amuza", a declarat martora, dand asigurari ca nu a vazut niciodata femei dezbracate la petrecerile organizate in resedintele lui Berlusconi, scrie MEDIAFAX.

Tanara a explicat ca Silvio Berlusconi se amuza mai mult cand o imita pe judecatoarea Ilda Bocassini decat atunci cand se deghiza in presedintele SUA. Judecatoarea Ilda Bocassini este criticata dur de Silvio Berlusconi din cauza proceselor in care fostul premier considera ca a fost neindreptatit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.