Peste 50 de cersetori romani s-au “mutat” in parcul Lane din Londra, dupa ce au fost evacuati de langa monumentul Marble Arch.

Romanii s-au instalat cu toate bagajele intr-una dintre cele mai selecte zone ale Londrei.

Cersetorii britanici au ajuns sa se teama de cei romani, ei fiind amenintati in mod constant de acestia si jefuiti. Consiliul din Westminster s-a intalnit cu reprezentantii ambasadei Romaniei la Londra si al Biroului de Imigrari pentru a rezolva aceasta problema.

"Oamenii acestia sunt dispersati prin oras, nu vor sa plece de pe strazi. Fie stau in parc, fie pe strazile South Mayfair sau Oxford. Politia si consiliul fac tot ce pot, dar tot platitorii de taxe suportă costurile, deoarece acesti oameni nu au toalete"
, a declarat consilierul Nickie Aiken., scrie gandul.

Londonezii se plang ca acestia s-au extins catre metrou si prezinta o amenintare pentru cei care trebuie sa calatoreasca seara cu metroul.
Se pare ca autoritatile locale nu pot face mare lucru. Ei strang de fiecare data cutiile de carton in care romanii dorm dar acestia se intorc la putin timp dupa ce sunt izgoniti.

"Devine si mai rau din cauza Jocurilor Olimpice. Ma tem ca oamenii sunt inselati ca aici exista locuri de munca"
, a declarat consilierul Aiken.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.