Presedintele ales Francois Hollande detine bunuri imobiliare in valoare de 1,17 milioane de euro si nu poseda nicio actiune bursiera si niciun fel de colectie, potrivit "declaratiei" sale de avere.

Bunurile imobiliare in valoare actuala de 1,17 milioane de euro reprezinta o casa la Mougins (Alpes-Maritimes, sud-est) de 800.000 de euro si doua apartamente la Cannes de 230.000 si 140.000 de euro.

Hollande declara ca detine "diverse obiecte de mobilier" in valoare de 15.000 de euro. El mentioneaza sume depuse la data declaratiei (15 martie 2012) in trei conturi curente, precum si un contract de asigurare de viata, totul in valoare de 10.000 de euro. El plateste lunar si o rata de 1.500 de euro, informeaza MEDIAFAX.

Francois Hollande declara ca nu detine nicio valoare mobiliara (actiuni cotate sau nu, plasamente, etc) si niciun cont in strainatate. El nu are colectii de obiecte de arta, bijuterii sau pietre pretioase si nu a declarat niciun vehicul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.